sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Winter Wonderland
Jottei lomapäivät ihan pelkäksi löysäilyksi menisi, niin onhan sitä käyty vähän nauttimassa talvisista maisemistakin. Tältä kaunis Tammisaari näytti vielä alkuviikosta. Varsinainen Winter Wonderland.

Tutut maisemat saivat lumipeitteen ja kaupunki täyttyi juuri sopivasti jouluntunnelmasta. Vaikka täällä onkin kaunista aina ja olin mielessäni jo melkeinpä luopunut valkean joulun toivosta, saimme kuin saimmekin lähes täydellisen valkean joulun myös tänne etelään! Rannat näyttävit uskomattoman upeilta, veneetkin on koristeltu jouluvaloin. Värikkäät puutalot näyttävät entistä kauniimmilta hennon valkeassa lumipeitteessään.
Sitten lumet katosivat yhtä äkkiä kuin tulivatkin. Mutta tänä aamuna herättiin taas maa valkoisena. Meri tosin virtasi vapaana, mutta jos säätiedotuksia on uskominen, talvi tekee vielä paluun. Minä ainakin toivon, että hetken saamme vielä nauttia ihan oikeasta talvesta. Kaipaan myös niitä kirkkaita ja aurinkoisia kevättalven kirpsakoita päiviä. Silloin tämä maisema tarjoaakin varsinaista valoterapiaa synkän syksyn jälkeen. Ja sitten voidaankin alkaa odottaa kevättä saapuvaksi.

2 kommenttia:

  1. Hurjan kauniita talvimaisemia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Nyt on maisemat jo vähän muuttuneet, eikä ole enää ihan näin winterwonderland, vaikka tänään vähän lunta tupruttikin! Mutta kaunista näissä maisemissa on kyllä ilman lumipeitettäkin :)

      Poista