keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Tervetuloa 2015


Näin uuden vuoden kynnyksellä on kai tapana muistella mennyttä vuotta. Selailin koneelta menneen vuoden aikana räpsittyjä kuvia ja totesin, että tämä kuva taitaakin kuvata kulunutta vuotta aika hyvin. Muuttolaatikko. Vuosi oli tosiaan täynnä muutoksia. Tavallaan vuosi oli karu, eikä aina täynnä onnea tai aihetta skoolailuun. Välillä tuntui, että voisi vaan heittää hanskat tiskiin. Kuitenkin väliin mahtui myös niitä onnen hetkiä ja arjen pienten ilojen fiilistelyä. Ja onneksi isoja muutoksia on uskallettu tehdä. Alkuvuodesta, kun ihmettelin kukkivaa rosmariiniamme ja kotikaupungissa nostettiin kuulemma perunoitakin tammikuussa, heitinkin vähän pilke silmäkulmassa, että jos näitä merkkejä on uskominen niin mikä tahansa on mahdollista! Enpä silti niitä sanoja rustaillessa osannut ajatella kuinka tämä vuosi päättyy. Uudessa kotipaikassa ja uuteen ammattiin opiskellessa, uutta kieltä opetellessa. Kaipa se niin on, että jos pajunkissojakin näkyy tammikuussa niin melkein mikä tahansa on mahdollista...

Helmikuussa ihailin harmaata, mutta niin kaunista kotikyläämme. Vaikka arki välillä tuntui väsyttävältä, arjen luksusta oli kantaa puut sisään ja sytyttää takkaan tuli. Tai sytytellä lumilyhtyihin tuli takapihalle. Naapurikin kiitti tekstarilla, että sytytettiin kaunis kynttilämeri :)

Ja niin se tuli taas kevät harmauden keskelle. Luonto kukki ja minä ryhdistäydyin (ja sitten taas laiskistuin) monta kertaa lenkkeilyn suhteen. Puitteet kylän hiekkateineen ja metsäpolkuineen olivat mitä parhaimmat.

Sitten pakattiin taas tavarat ja otettiin muutamat muuttokahvit uuden kodin tyhjällä lattialla.Kotiuduttiin uuteen paikkaan ja taas ihailtiin ihmeellisen kauniita maisemia.

Tästä pöydästä tuli uusi työpöytäni ja lähes päivittäinen näkymä. Sormet likaisina ja pienillä haavoilla opeteltiin uutta. Ja ihan hurjan paljon on opittukin. 
Jopa jouluksi pukinkonttiin syntyi pajalla jotain pientä. Ja into kasvaa kasvamistaan. Suunta tuntuu siis varsin oikealta. Ja jos vuosi päättyy näin leveissä hymyissä, niin voin kaikenkaikkiaan olla ihan tyytyväinen kuluneeseen vuoteen. Toivotaan tulevasta vuodesta onnellista, joskaan en pistä pahakseni jos se osaltani olisi edes hiukan tasaisempi kuin edellinen. Hauskaa uutta vuotta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti